dijous, 26 de juliol del 2007

Un dia de colònies

Ahir va ser un gran dia de colònies. Els nens no ho sabien i per això es van endur una gran sorpresa quan pel matí vaig aparèixer per despertar-los. Alguns no em van ni reconèixer de tant dormits que estaven!

Després de rentar-se la cara i vestir-se varem anar a fer el "Bon dia", varem tocar la cançó "Camins" dels Sopa de Cabra i varem anar a esmorzar. Allà, la Mariona va repartir llaminadures i nosaltres li varem fer un mini-pastís d'aniversari.

Un cop esmorzats tocava endreçar i netejar l'habitació. Potser un dels dies que estaven més desordenades... Però al final van quedar impecables!

Com que el dia anterior no es va poder anar al pantà per pujar a les canoes ja que no estaven disponibles, varem aprofitar el matí per anar-hi. Aquest cop si que estaven bé i durant tot el matí varem estar allà. En dos torns, uns navegàvem mentre els altres fèiem polseres i cantàvem cançons.

Després de dinar i de l'hora lliure, on sempre fem un taller molt divertit, va tocar fer l'activitat del dia: Les Olimpíades!

Aquesta activitat consistia en un munt de proves que havien de superar tres països: Camerun, Angola i Romania. Salt de llargada, relleus, cursa d'obstacles, llançament de javelina, ... Al vespre després de sopar es va fer entrega de les medalles a tots els participants. Van superar de molt les expectatives mundialistes!

Per la tarda també es va disputar un petit partidet de futbol que va acabar en empat a 5. Tothom va passar per la dutxa i es va fer la xerrada del dia per grupets.

Com que estàvem tots molt cansats perquè s'havia fet molt esport durant el dia, per la nit varem anar a mirar estels i estrelles. Varem tenir mala sort, però, ja que el cel estava un poc embotellat. Sort que teníem guitarra i cançoner per alegrar i cantar unes quantes cançons.

I un dia més, i un dia menys! Avui toca el 7é art, el Cinema! Jo ja he tornat a casa, però estic segur que s'ho deuen estar passant d'allò més bé.

P.D.: Encara no sabem qui són les "guineus" de l'esplai...

Unom!