dijous, 23 d’agost del 2007

Festa Major 2007!

Ja han acabat les vacances... i quantes coses que han passat! St. Feliu de Guixols ha estat el millor i en segon lloc queda la Festa Major de Mollet, FM Torrada!!!

El desempat de les colles ha estat per nosaltres. Hem guanyat la festa la colla dels Torrats amb un 7 a 4 en el marcador. Ara el còmput general està en 6 a 5 a favor nostre. Així que l'any que ve toca augmentar distància!

La festa va començar amb la "Picada" de les colles, on els Torrats van escenificar una visió moderna dels "Cazafantasmas" canviant-li el nom per "CaçaMorats". Tot i això, el punt va ser pels Morats, que s'havien esmerat més cotractant a uns "televisius" de TV1 per portar el vídeo... 0 - 1

La segona prova: "La gran despertada" va estar molt igualada, però al final ens varem endur el punt nosaltres gràcies a la originalitat de la vestimenta i pistoles d'aigua. 1 - 1

El "Corregot Infantil" es va haver d'anular i passar a l'últim dia ja que plovia molt... Tot i la pluja, es va fer la "Cursa de roba interior". En aquesta cursa es contaven els 5 primers corredors per determinar la colla guanyadora. Els 2 primers varen ser Morats i els següents 3 Torrats. Així que 2 - 1

Pel matí del dia 20 es van disputar els partits d'esport. Fútbol sala infantil on van guanyar els Torrats per 17 a 0. Fútbol sala grans on van guanyar els Morats 7 a 2 i el desempat que va ser pels Torrats en el Bàsquet on varem guanyar per més de 15 punts de diferència. Per tant, 3 - 1

Els jocs de la tarda van repartir més emoció... Primer "Estirada de Cotxe infantil" que varen guanyar els Morats. 3 - 2
Tot seguit "Estirada del Camió" on varem guanyar els Torrats. 4 - 2. Les dues estirades es mesuren amb el mínim de temps possible.
La "Garrinada" accidentada, ja que el garrí morat es va donar un cop i va preocupar al públic assistent. Es van anul·lar els dos primers jocs (posar el garrí a la piscina, modalitat femenina i masculina) i es va puntuar només el joc de la cadira que varem tornar a guanyar els Torrats. 5 - 2
Finalment, l'últim joc del dia era el "Corregot", consisteix en omplir una garrafa gegant fent relleus, el va guanyar la colla dels Morats. 5 - 3.

L'últim dia es va respirar tensió fins al final! La prova "L'afartada" era la última en fer-se, va ser pels Morats. Aquest any consistia en fer relleus durant unes 10 taules amb 20 flams en línia... 5 - 4

Per sort, el "Corregot infantil" i el "Ball del fanalet" els varem guanyar la colla dels Torrats. Així que la Festa Major d'aquest 2007 ha quedat Torrada Torrada! I amb això, tanco el post: 7 - 4. Felicitats Torrats!!!

Unom!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bones!
Si és que no et pots fiar de cap informació eh... No sé d'on has tret tot això que dius però pel proper cop informa't una miqueta i no enganyis a la gent, no ho fagis per ningú (òbviament el blog és teu i pots dir el que et roti), fes-ho per tu, per conservar la credibilitat.
Primer de tot dius que la festa va començar el divendres amb la picada de les colles, oblidant els actes previs i centran-te en la competició, passant per alt així l'esperit de festa que envolta a Morats i Torrats i que li dona el sentit de ser. Si més no, podem entendre que fas una valoració estrictament de la competiució, que també està bé.
M'agradaria rectificar-te algunes de les coses esmentades. La picada la vau guanyar els torrats per penalitzacions a la nostra colla (els morats). A part, em sembla una temeritat dir que vam contractar a la gent de TVECatalunya, sense sapiguer que la gent que hi participava són morats, com tu o més, ja que una d'elles forma part de la junta de la colla.
Quan parles de la despartada també denotes una miqueta de desconeixement de la festa. Aquest acte el vam guanyar la colla dels morats i les vostres vestimentes i pistoles d'aigua van resultar inútils en un final d'acte en el que va caure un xàfec que va mulllar molt més que els vostres estris tan ben preparats.
Després parles de la cursa en roba interior donant per alt a les noies (minipunt morat) i als nens (miniput torrat). El miniputr dels nens i el dels nois va ser el que us va donar el punt, no només el resultat de la cursa dels nois.
Permete'm també dir-te que l'accident va passar durant la garrinada femenina i que posteriorment, amb la masculina es va recórrer al fair play per a canviar l'ambient.
Per lo demés està molt bé veure que hi ha gent viu la festa major i la transmet a la gent. Si més no repeteixo, et deixes la part més important de la festa major: les festes que ambues colles fan durant aquests dies, com l'"Obrint boca...", el "De pica-pica fem un cercavila", el "Vermut morat" i el "Festival Mastega el So" de la colla dels Morats i la "Pregonada" amb el posterior sopar i concert, el "Torratasques" i la "Festa Infantil Torrada" per part de la colla dels Torrats. Ah! i òbviament la "Capvuitada".
espero que no t'ho prenguis malament i segueixis disfrutant de la festa i informant-ne a la gent que navega per internet.
Salut!