dimecres, 26 de setembre del 2007

La mort del segell

Només els concursos, la propaganda, els esdeveniments i la informació referent ala vida laboral i econòmica d'una persona mou aquesta comunicació tant i tant descuidada. Ja no hi ha correu real, ara tota comunicació social la transmet internet i el correu electrònic. S'ha acabat, ha mort.

Era una mort enunciada, més ràpid, més barat, més ecològic i més interessant és el "e-mail" o fins i tot, les trucades telefòniques. Ara ja molt pocs s'escriuen mitjançant el correu tradicional. Era lògic i qüestió de temps el que passés això.

Avui he enviat un correu a un companyia per participar a un sorteig i he estat bona part del matí recorrent el poble intentant trobar un segell. Al final ho he aconseguit, total, només són 30 cèntims d'euro. Però he anat fins a 4 quioscos i 2 papereries. Ja ningú sap què és un segell, ara ja poca gent l'utilitza, el compra o el té. Potser només pels col·leccionistes.

Jo tinc una col·lecció de segells que data des del 1889 fins el 2005. Aquests dos últims anys no he pogut continuar la col·lecció. Potser algun dia la continuo i la completo amb els segells que em falten... Serà una de tantes coses que queden en el record, una de tantes coses que desapareix i que els nostres fills no coneixeran.

Unom!