dilluns, 19 de novembre del 2007

Massa Federer per un tenista

No hi ha igual. Estem davant del millor tenista de la història. Quan ell vol, ho aconsegueix. Com tot esportista té moments bons i moments dolents però la diferència entre tots els altres i ell és que tot i no estar en el seu millor moment de forma o de mentalitat segueix sent superior a la resta.

Tots els esportistes es podrien englobar en diversos nivells segons els seus rendiments en els partits. Hi hauria un grup de principiants, un altre de bons esportistes i un altre d'esportistes d'èlit, fins i tot es podria fer un grup on hi hauria els 10 millors del món. Bé, doncs vist així, en el món del tenis s'hauria de fer un nou grup sols pel Roger Federer ja que vist els resultats i el seu joc es pot deduir que està a no un sinó dos esglaons per sobre els millors tenistes.

Si que és veritat que no és invencible i que de tant en tant perd algún partit, però en línies generals és el tenista més complet i quan ell s'ho proposa és superior a qualsevol.

Tot i així, potser la única cosa que se li podria dir en contra és el seu estat físic que com altres esportistes quan estan a dalt de tot (vegis el cas Ronaldinho) té un físic descuidat. En aquest cas no importa tant ja que per sobre el físic la técnica té un paper molt més important. Aixó si, si es posés les piles i entrenés el físic una mica més es convertiria en imbencible.

Ara només cal esperar i veure fins on arribarà, si trencarà tots els rècords del tenis i si estarà molts anys sent el número 1 de l'ATP. De moment en porta ja 4 amb aquest.